Artikkelikuva
Heli Kuusipalo: Dolce Patata ja muuta ihanaa kasviksista.

Dolce Patata

Ympäristöystävällistä ruuanlaittoa

Se, mitä ihminen syödäkseen valitsee, vaikuttaa ympäristöön yhtä paljon kuin asumista ja liikkumista koskevat valinnat. Dolce patata -keittokirjassa esitellään maukkaita ja ilmastoystävällisiä ruokavalintoja ilman turhaa ryppyotsaisuutta.

Dolce patata on täynnä suussa sulavia kasvisruokareseptejä. Ruokaohjeiden lisäksi se vastaa moniin kysymyksiin, kuten millä korvata kananmuna leivonnassa ja miten loihtia kermainen kastike ilman kermaa. Kirja antaa neuvoja myös luonnonmukaiseen säilöntään.

Kirjan kirjoittaja Heli Kuusipalo on kehitysmaiden ruokaturva- ja ravitsemusasiantuntija, joka ohjaa myös ruokakursseja ja valmistaa juhlapitoja.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!