Kyllä Hippo tietää 1/2012

Hippo tietää muslimien suunnittelemien terroritekojen paljastumisista, köyhien ja rikkaiden naisten ylipainoisuudesta, brittilemmikkien vakuutuksista ja New Yorkin taksilupien hinnasta.

10

muslimien suunnittelemaa terroritekoa paljastui vuonna 2010 Yhdysvalloissa. Muiden kuin muslimien suunnittelemia terroritekoja paljastui samana vuonna 25.

18

prosenttia maailman köyhimmistä naisista on ylipainoisia. Maailman rikkaimmista naisisista ylipainoisia on 45 prosenttia.

25

prosenttia britannialaisista lemmikeistä on vakuutettu. Yhdysvalloissa alle yksi prosenttia lemmikeistä saa saman kunnian.

214

miljoonaa ihmistä asui vuonna 2011 kotimaansa ulkopuolella. 56 prosenttia heistä asui Euroopassa ta Pohjois-Amerikassa.

1000

prosenttia on noussut New Yorkin taksiluvan hinta vuodesta 1980. Samana aikana kullan hinta on noussut 200 prosenttia.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!