Mirriam Chitengen kuulumiset

Hiv-positiivisen Mirriam Chitengen elämästä kerrottiin Kumppanissa 1/2000: mies jätti, lapsi kuoli, vaatekaupasta kaikkosivat asiakkaat, rahat loppuivat ja Mirriam masentui vakavasti.

Kuva: Tiina-Maria Levamo

Sittemmin Mirriamin elämä on kulkenut kohti parempaa: kauppa käy taas, ja ihmisiä kiinnostaa hänen perustamansa Better Tomorrow -yhdistys hiv-positiivisille. Kumppani-lehti on ollut käytössä valistustyössä hiirenkorville asti. Sillä Mirriam luo lisää uskottavuutta asialleen. ”Vaikkemme me mitään tekstistä ymmärräkään”, sanoo Mirriam.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!