Artikkelikuva

Lemmikiksi elefantti, jääkarhu tai vaikka koralli

Korona on synnyttänyt ennennäkemättömän lemmikkibuumin. Koteihinsa sulloutuneet ihmiset ovat kaivanneet rajalliseen ja yksinäisempään arkeensa eläväistä eläinseuraa. Mutta jos sairastaa pentukuumetta, voisi ennen kenneleiden läpikäymistä harkita myös virtuaalilemmikkiä.

Eri nettisivut tarjoavat lemmikinnälkäisille mahdollisuuksia adoptoida ja seurata eläimiä virtuaalisesti. Mikäli haluaa seurata elefantin, jääkarhun tai kilpikonnan matkaa, se on nyt mahdollista. Rannekorussa olevasta QR-koodista voi reaaliaikaisesti kurkata, missä oma adoptionorsu tallustaa ja mitä reittejä se on kulkenut. Samalla tulee tukeneeksi ja suojelleeksi uhanalaisia eläinlajeja. 

Lähes viisikymmentä prosenttia hengittämästämme ilmasta tulee merestä.
Olemme viime vuosina oppineet, että meren keuhkoina toimivat koralliriutat ovat katoamassa. Myös korallin voi nykyisin adoptoida! Kun adoptoi korallin, oman pienokaisen saa nimetä vapaasti ja pääsee ripustamaan kuvallisen adoptiotodistuksen omalle seinälleen.

Virtuaalisissa lemmikeissä on se hieno puoli, etteivät ne tuhoa sohvatyynyjä, ovat helppohoitoisia eivätkä niele kummoisia ylläpitokustannuksia. 

Myös erilaiset livekamerat tuovat eläimet kotiisi. Voimme ihailla ruudulta kivellä nautiskelevaa norppaa tai tarkkailla sääksien pesänrakennusta.

Virtuaalisissa lemmikeissä on se hieno puoli, etteivät ne tuhoa sohvatyynyjä, ovat helppohoitoisia eivätkä niele kummoisia ylläpitokustannuksia. 

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!