Artikkelikuva
Fingo kartta

Maailman Kuvalehteä julkaisee nyt Fingo

Uudella kattojärjestöllä Fingolla on jäseninään 300 kehitysyhteistyötä, vaikuttamista ja globaalikasvatusta tekevää järjestöä.

Huomasitko, että tämän lehden sisällysluettelossa lukee julkaisijan kohdalla uusi nimi? Maailman Kuvalehteä julkaisee nyt Kepan sijaan Fingo, virallisemmin Suomalaiset kehitysjärjestöt – Finnish Development NGOs Fingo ry. 

Nimenmuutos johtuu siitä, että kehitysjärjestön kattojärjestö Kepa ja kehitysjärjestöjen EU-yhdistys Kehys ovat lyöneet hynttyyt yhteen. Yhdistymisen ansiosta järjestöt pystyvät entistä paremmin yhdessä vastaamaan toimintaympäristössä tapahtuneisiin muutoksiin ja Suomen, EU:n sekä kansainvälisen tason vaikuttamistyö tehdään saumattomasti yhdessä.

”Lukijoidemme kannalta järjestöjen yhdistyminen on hyvä juttu, koska se antaa lehteä kustantavalle yhdistykselle lisää voimavaroja. Se vahvistaa kattojärjestön asemaa reilun ja kestävän maailman puolestapuhujana, maailman heikoimpien ja köyhimpien sekä kansalaisyhteiskunnan äänenä”, sanoo Fingon viestintäjohtaja ja Maailman Kuvalehden vastaava päätoimittaja Laura Häkli.

Maailman Kuvalehden verkkosivuille uudistus tuo lisää kiinnostavaa sisältöä: jatkossa sieltä voi lukea aiempaa enemmän maailman tilaan liittyä uutisia.

”Toivomme, että pystymme tarjoamaan lukijoillemme entistä laajemman kattauksen kiinnostavia ja ajankohtaisia juttuja globaalipolitiikasta, kehityksestä, kulttuurista, ympäristöstä ja ihmisistä. Haluamme kertoa tarinoita ympäri maailmaa, taustoittaa ja syventää uutisvirtaa”, Häkli sanoo.

Kuvateksti: Uudella kattojärjestöllä Fingolla on jäseninään 300 kehitysyhteistyötä, vaikuttamista ja globaalikasvatusta tekevää järjestöä 

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!