Artikkelikuva
Marte Gómez

Iloa, kaihoa ja toivoa

Levy. Iloa ja laulua ei maailmassa ole koskaan liikaa. Niitä nostattaa onnistuneesti Marta Gómezin uusi albumi, joka nojaa lauluntekijän perinteisiin hyveisiin: melodiaan ja tekstiin. Latinalaisamerikkalainen canción soi kauniin pelkistetysti cuatron, charangon ja huilun säestyksellä. Uudempia universaaleja sävyjä tuo mukanaan tyylikkäästi taustalla pysyttelevä piano.

Raikkaasti ja lempeästi laulava Gómez kertoo laulujensa sisältävän kaihoa ja toivoa. Hän on varttunut Kolumbiassa, opiskellut Yhdysvalloissa ja juurtunut Barcelonaan. Laulaja-lauluntekijä pyysi levylleen 17 vierailijaa, yhden kullekin raidalle, mikä tekee kuuntelukokemuksesta miellyttävän vaihtelevan ja riittävän yllätyksellisen.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!