Artikkelikuva

Absurdistan: ulkoavaruuden uhkia ja maalattuja aaseja

Maailman hullua menoa ihmetellään tällä kertaa muun muassa Saksassa, jossa hallitus on todennut, ettei sillä ole toimintasuunnitelmaa ulkoavaruudesta tulevien vieraiden varalle.

1) Arvokkaat avokadot

Kova kysyntä on hilannut avokadojen hinnat pilviin Uudessa-Seelannissa. Avokadontarpeensa tyydyttääkseen yhä useampi paikallinen haluaa viljellä hedelmänsä itse, mutta tie on pitkä: maan puutarhamyymälöissä avokadopuille on kymmenien ihmisten jonotuslistat. Toivotamme herkkusuille kärsivällisyyttä!

2) Seepra vai aasi?

Egyptiläinen eläintarha on joutunut somekohun kohteeksi, kun tarhassa vieraillut opiskelija jakoi Facebookiin kuvan siellä näkemästään seeprasta. Suttuisista raidoista ja vaaleanpunaisesta kuonosta huolimatta kyseessä ei ole seepraksi maalattu aasi, eläintarha vakuuttaa. Mutta jos on – hienosti hämätty!

3) Willkommen, aliens

Saksan hallitus on myöntänyt, ettei sillä ole toimintasuunnitelmaa ulkoavaruudesta tulevien vieraiden varalle. Asia nousi esiin oppositiopuolueen edustajan kysyttyä aiheesta. Hallitus puolustautui vetoamalla siihen, että tutkimuksen perusteella ufot hyvin epätodennäköisesti laskeutuisivat juuri Saksaan.

4) Julkilemmiskelyä

Guadalarajan kaupunki Meksikossa yllätti kumoamalla lakipykälän, joka kieltää seksin julkisilla paikoilla. Lemmiskely on vastedes sallittua missä vain, kunhan siitä ei aiheudu häiriötä. Lakimuutokselle on painava syy: kaupunki toivoo, että poliisille jäisi enemmän aikaa vakavien rikosten selvittelyyn.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!