Artikkelikuva

Absurdistan: Valepanda ja Ghostbusters-poliiseja

Vuoden viidennessä absurdistanissa tutustutaan muun muassa pandaksi naamioituun koiraan ja rottia sisältävään kissakahvilaan.

1) Nalle Puh pannaan

Näyttää siltä, että Kiinan viranomaiset ovat alkaneet sensuroida Nalle Puhin hahmoa sosiaalisessa mediassa. Syytä sensuurille ei ole kerrottu, mutta presidentti Xi Jinpingiä on verrattu viime vuosina useissa meemeissä vähä-älyisyydestään tunnettuun pulleaan nalleen. Tulikohan mitta viimein täyteen?

2) Näpäytys turisteille

Turisteja puijattiin, kun he uskoivat pääsevänsä poseeraamaan Venäjän Sotšissa oikean pandan pennun kera. Oikeasti otus oli tökerösti maalattu chow chow -koira. Toivottavasti turistit ottivat huijauksesta opikseen, sillä eläinten kanssa poseeraaminen on eettisesti kestämätöntä!

3) Ghostbusters-poliisit

Taikausko elää vahvana osissa Aasiaa. Itä-Thaimaassa sijaitseva kylä on ollut kuukausia varpaillaan, sillä asukkaiden mukaan pahansuopa naiskummitus Phi Pob on tappanut karjaa ja aiheuttanut sairastumisia. Siispä poliisi aloitti alueella tehostetut katupartiot pelon suitsemiseksi.

4) Kissakahvila – rotilla!

Newyorkilaisessa kissakahvilassa on pestattu rottia huolehtimaan orvoista kissanpennuista. Rotat pitävät pennuista huolta, ja sijaisemojen hännät ovat kisuille mitä hauskimpia leluja. Turvallisuussyistä rotat viettävät pentujen kanssa aikaa vain kahdeksan viikon ikään asti.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!