Artikkelikuva

Absurdistan: Vuohijoogaa ja elämän vuokraamista

Vuoden kolmannessa absurdistanissa tutustutaan muun muassa bolivialaiseen fansiskaaniluostariin ja joogaaviin vuohiin.

1) McPutka

Julkinen kilpailutus voi mennä näinkin: saksalaisen Bergisch-Gladbachin -kunnan poliisilaitos tuo nykyään putkassa viruville ihmispoloille ruoat McDonald’sista. Kiinniotettu saa valita kasvis- tai lihavaihtoehdon, aamulla saa McToastin.

2) Isä snautseri

Bolivialainen fransiskaaniluostari on ottanut palvelukseensa maailman karvaisimman munkin. Luostari adoptoi nimittäin hylätyn snautserin ja teki siitä munkin. Fray Bigotónin eli veli viiksivallun tehtäviin kuuluu leikki ja juokseminen.

3) Vuokraa elämä

Haluaisitko vaikuttaa suositulta? Japanissa ja Kiinassa on yrityksiä, jotka vuokraavat puolisoita ja ystäviä sosiaalisen median kuvia varten. Jos maksaa tarpeeksi, Kiinassa ”tyttöystävä” lähtee myös näytille vanhempien luokse.

4) Vuohijoogaa

Alaspäin katsova koira kera kilipukin? Yhdysvaltojen Millvillessä halutaan rikkoa mielikuvaa siitä, että jooga on vakavaa puuhaa. Avuksi on otettu vuohijooga, jossa joogasalissa käyskentelee joukko aitoja vuohia. Otuksia saa silitellä joogan ohessa.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!