Artikkelikuva

Absurdistan

1. Pyhää vettä postissa

Intian postilaitos on löytänyt uuden markkinaraon Ganges-joen pyhästä vedestä. Pullotetusta ihmenesteestä on tullut massiivinen hitti ja ainakin alkuun postilla on ollut toimitusvaikeuksia kysynnän yllätettyä toimittajat.

2. Paratiisisaari talvi­olympialaisiin

Tyynenmeren saarivaltio Tonga kisaa paikasta talviolympialaisissa 2018. Maan urheilusta vastaavien viranomaisten mukaan kisoihin osallistutaan ainakin laskettelussa ja hiihdossa. Treenimestoja saa tosin etsiä kauempaa – Tongan keskilämpötila on aina helle­lukemissa.

3. Valta pysyy perheessä

Sitä saa mitä tilaa. ­Nicaraguan presidentinvaaleissa kisaava ­Daniel Ortega on valinnut varapresidenttiehdokkaaksi vaimonsa Rosario Murillon. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun naimisissa oleva pariskunta on mukana vaaleissa yhtä aikaa.

4. Torakanmaidosta uusi superruoka

Chiasiemeniä, ­goji-marjoja – ja nyt myös torakanmaitoa, nam!
Superruokien ystäviä ilahduttanee, että Diploptera punctata -torakkalajin jälkeläisilleen tuottama ”maito” on todettu yhdeksi maailman proteiini- ja vitamiinipitoisimmista
ruuista.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!