Artikkelikuva

Kesäkuun Absurdistan

1) Kenen Joukoissa© seisot?

Venäjän kommunistinen puolue haluaa kansainvälisen tekijänoikeuden punatähdelle. Yksityisomaisuuden hävittämisen historiasta tunnettua puoluetta kismittää suuryritysten rahanteko ideologisesti tärkeällä symbolilla.

2) Vuori Muhammedin luo

Mitä tehdä, jos aavikkomaasi kärsii kuivuudesta, mutta rahasta ei ole pula? No rakennat vuoren tietenkin! Yhdistyneet arabiemiirikunnat on rahoittamassa sadoilla tuhansilla dollareilla hankkeita, jotka tähtäävät keinovuoren kasaamiseen sateiden lisäämiseksi.

3) Seksikampanja meni ihan reisille

Uuden tutkimuksen mukaan Yhdysvaltojen hallituksen Afrikassa käyttämät 1,4 miljardia dollaria, joilla on rahoitettu esiaviollisen seksin vähentämiseen kannustavia ohjelmia, ovat epäonnistuneet. ”Hi-viruksen ehkäisemiseksi on parempiakin keinoja”, tutkijat päättelevät.

4) Vihaisista linnuista palkintolehmiin

Mobiilipelien ystävät ovat kisanneet Tunisiassa lehmästä. Bagra-pelin voittaja sai toukokuussa Pamela-naudan kotiinsa tunnustukseksi ranking-listan kuninkuudesta. Ennen palkintojenjakoa lehmä asui kaksi viikkoa pelistudion toimistolla. 
Ottakaa opiksi, Rovio! 

 

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!