Artikkelikuva

Hautausmaa Go

1) Kiire Kiinassa?

Kannattaa silti kulkea liikennevalojen mukaan, ainakin Xuzhoun kaupungissa.
Poliisi on sakottamisen sijaan alkanut viedä punaisia päin astelleita kansalaisia saman tien liikennesääntöjen oppitunnille. Pois pääsee vasta loppukokeen läpäistyään.

2) Hautausmaa Go.

Pokemonin viitoittamalle tielle alkaa ilmestyä seuraajia. Makaaberista päästä on japanilainen, kartalle sijoitettavia videoviestejä tallentava Spot Message. Ihmisen kuoltua läheiset voivat kiertää vainajan lempipaikkoja ja kuulla hänen viimeiset terveisensä.

3) Ikuinen rakkaus.

Taiteilija Aaron Chervenak meni kesällä Las Vegasissa naimisiin kännykkänsä kanssa. Chervenak halusi tempauksellaan osoittaa, kuinka riippuvainen nykyihminen on teknologiasta. Pitkäkestoisin suhde hänellä itsellään on ollut juuri puhelimensa kanssa.

4) Lautanen tyhjäksi!

Ruokahävikki on melkoinen ongelma. Siksi Saksassa muutamat ravintolat ovat alkaneet laskuttaa asiakkaita, jos he jättävät ruokaa. Sushi-ravintola Yuoki perustelee käytäntöä sillä, että vaikka syödä saa niin paljon kuin jaksaa, heittää pois ei saa niin paljoin kuin jaksaa.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!