Pizzakuskit pohjolassa

Koomikot valtaavat lavan Itä-Helsingissä 12.9

Hassua kyllä, sana pizzakuski herättää monissa meistä tarkkoja mielikuvia ja voimakkaita stereotypioita. Näille päästään nauramaan Vuosalissa 12.9, kun Ali Jahangiri, Simo Takanen, Jonathan Fanta ja Kaisa Pylkkänen valtaavat lavan Miska Kajanuksen isännöimänä. Järjestäjät lupaavat täyslaidallisen rankkoja, hauskoja ja hellyyttäviäkin aiheita nyky-Suomesta monikulttuurisen koomikkojoukkion seurassa.

Kokonaan suomenkielinen stand up-show on osa Stoassa ja Vuotalossa järjestettävää nuorille suunnattua esittävän taiteen festivaalia. Tarjolla on monenlaista ohjelmaa kaikenikäisille, tanssista teatteriin ja musiikkiin, usealla kielellä.
interkultfest 9.-12.9. k18. liput 9/13 e. lisätietoja kassandra.fi

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!