Artikkelikuva
Lastenmusiikkiyhtye Raka Bananer esiintyy Espalla 18.8.

Espalla elämöidään

Etno-Espa kerää uuden kansanmusiikin helmet Esplanadin puistoon.

Yhdettätoista kertaa järjestettävä Etno-Espa kerää uuden kansanmusiikin helmet Esplanadin puistoon Helsingissä. Ilmaiseksi kuultavissa ja nähtävissä on urbaania ja fuusioitunutta, mutta suomalaisesta perinteestä ammentavaa musisointia. Puistojoogaakin on mahdollista kokeilla.

Festivaalin 10-vuotissyntymäpäivien kunniaksi on kasattu pitkä artistilista. Sen nimekkäin artisti Paleface esiintyy pelkän kitaran kanssa. Mukana ovat muiden muassa myös Riikka Timonen, Pastacas, Pirulainen, Raka Bananer, Muuan mies sekä Topi Saha.

Runouden ystävien kannattaa laittaa korvan taakse Etno-Espan liverunoklubi. Lavaklubilla järjestettävässä illanvietossa Helsinki Poetry Connectionin runoilijat Erkka Mykkänen, Dxxxa D ja Aura Nurmi lausuvat omia runojaan huippukansanmuusikoiden Joakim Berghällin ja Teija Nikun improvisoidulla säestyksellä.

Etno-Espa esplanadin puistossa Helsingissä 11.-21.8. Vapaa pääsy.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!