Buena Vistan jäähyväiset

Kuubalaisen musiikin ilosanomaa maailmalle vienyt yhtye on viimeistä kertaa tien päällä.

Vuodesta 1997 kuubalaisen musiikin ilosanomaa maailmalle vienyt Buena Vista Social Club on viimeistä kertaa tien päällä Adiós -jäähyväiskiertueen merkeissä.

Grammy-palkinnon voittanut sekä Wim Wendersin dokumenttielokuvaa tähdittänyt yhtye esiintyy tuttuun tapaan pasunisti Jesus ’Aguaje’ Ramosin johdolla. Mukana kiertueella ovat muun muassa veteraanisolisti Omara Portuondo, trumpetisti Guajiro Mirabal ja luuttuvirtuoosi Barbarito Torres.

Ainutlaatuiselta, sukupolvirajat ylittävältä yhtyeeltä on luvassa yhtä lailla tuoreita kappaleita ja klassisia rytmejä kuin myös vanhoja suosikkeja uusina versioina, kunnianosoituksina yhtyeeseen vaikuttaneille.

Orquesta Buena Vista Social Club 22.4. Tampere-talolla (Yliopistonkatu 55), 23.4. Helsingin kulttuuritalolla (Sturenkatu 4) ja 24.4. Turun Logomossa (Köydenpunojankatu 14).

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!