Artikkelikuva
Rosa Passos esiintyy Frutas Tropicales -tapahtumassa.

Trooppista herkkua

Frutas Tropicales -festivaalin lavalle nousee Rosa Passos.

Jo melkein parin vuosikymmenen ajan järjestetty Frutas Tropicales -festivaali palaa taas piristämään pääkaupunkiseudun konserttikevättä.

Festivaalin aloittaa perjantaina kuubalaiskokoonpano Septeto Nabori. Lauantaina lavalle pääsee tämänvuotisen festivaalin tunnetuin esiintyjä, Rosa Passos.

Passos aloitti musisoinnin 60-luvun alussa. Jo vuosikymmenen lopulla hän esiintyi festivaaleilla ja televisiossa. Debyyttinsä hän levytti 1978. Yhdysvaltain ensiesiintyminen tapahtui 1996 Hollywood Bowlissa. Konserttia kehuttiin sensaatiomaiseksi.

Nyt Passoksen vyön alla on jo kaksikymmentä albumia ja yhteistyötä muun muassa Ivan Linsin, Chico Buarquen ja Sadao Watanaben kanssa.

Sunnuntaina estradille nousee kotimainen Nordic Choro -yhtye vapaamuotoisemman klubitilaisuuden merkeissä.

Frutas Tropicales -latinalaisamerikkalaisen musiikin tapahtuma 20.-22.3. Vantaan konserttitalo Martinus (Martinlaaksontie 36, Vantaa).

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!