Japanilaista nukketeatteria Stoassa

Sekoitus bunrakunukkenäyttelemistä ja animaatioita musiikin tahtiin.

Nukketeatteri Hupilaisen Riisipeltojen tyttö sekoittaa taidokkaasti perinteistä japanilaista bunrakunukkenäyttelemistä sekä animaatioita ja musiikkia.

Tarina kertoo sokeana syntyneestä Miao-Singistä, joka elää pienessä kylässä äitinsä kanssa. Kun äiti sairastuu vakavasti, Miao-Sing lähtee etsimään kaupungista apua äidin siellä eläviltä sisarilta.

Arkadiusz Käucnikin ohjaama ja käsikirjoittama näytelmä kestää 35 minuuttia ja sopii yli 4-vuotiaille.

Nukketeatteri Hupilainen: Riisipeltojen tyttö 28.3. klo 13 ja 18. Teatteri Stoan teatterisali 1 (Turunlinnantie 1, Itäkeskus). Liput 5 euroa.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!