Kenkää kopio­paperivarkaalle

YK on antanut potkuja lakia rikkoneille työntekijöille. Joukossa on mukana mm. kopiopaperivarkaita ja huumeiden salakuljettajia.

Maailma. YK:n sihteeristö on julkaissut raportin, jossa ruoditaan maailmanjärjestön palkkalistoilla olevien tekemiä rikoksia.

Virkailija kuljetti virka-autossaan 173 kilon marihuanalastia. Toinen pyrki lennolle moottorisahan kanssa. Pitkään työyhteisöongelmista kärsinyt työntekijä puolestaan ajoi traktorilla työtoverinsa toimistoon.

Suurin osa rikkeistä oli sangen pieniä: joku siirsi piikkilanka-aitaa omatoimisesti, toinen kähvelsi papeririisin ja kolmas polttoainetta.

YK irtisanoo rikoksista kiinnijääneet työntekijät, mutta heidän tuomitsemisensa jätetään kotivaltiolle.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!