Artikkelikuva

Kyllä Hippo Tietää 4/2014

Hippo tietää kuinka korkeita maailman rakennukset ovat, paljonko Euroopassa myydään polkupyöriä ja monessako maassa homoseksuaalisuus on laitonta.

1/4

venäläisistä miehistä kuolee alle 55-vuotiaana. Yleisin kuolinsyy on liiallinen alkoholinkulutus. Yhdysvalloissa ja Britanniassa alle 55-vuotiaana kuolee yksi mies seitsemästä.

1

myytyä autoa kohden Euroopassa myydään keskimäärin kaksi polkupyörää.

7

kiloa keskimäärin on vuotuinen sähköjätteen määrä henkeä kohden maailmassa.

12

prosenttia kaikista raiskausten uhreista Britanniassa on miehiä. Britannian hallitus on varannut puoli miljoonaa puntaa vuodelle 2014 seksuaalisesti hyväksikäytettyjen miesten neuvontaan ja tukemiseen.

77

maailman maassa homoseksuaalisuus on laitonta. Maita, joissa homoseksuaalisuus on laillista, on 114.

261

kappaletta kaikista maailman rakennuksista oli yli 200 metriä korkeita vuonna 2000. Vuonna 2012 yli kaksisataametrisiä rakennuksia oli 830.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!