Artikkelikuva

Afrikkalaisia appelsiineja, sisilialaisia sitruunoita

"A Rapid Love Story" kertoo pakolaisena Eurooppaan saapuvan miehen ja rikkaan tomaattiviljelijän tyttären rakkaustarinan.

Virolainen vuonna 2013 valmistunut Lisa Limone and Maroc Orange: A Rapid Love Story elokuva on valloittava, oopperamusiikilla ryyditetty koko perheen animaatio. Se saa Suomen ensi-iltansa huhtikuun lopulla Helsingin animaatiofestivaalilla.

Toinen elokuvan käsikirjoittaja on suomalainen, Italiassa asuva sarjakuvapiirtäjä Kati Kovács. Tarina sijoittuu Sisilian rannikolle, jonne saapuu pakolaisia Pohjois-Afrikasta. Elokuva kertoo venepakolaisena Eurooppaan saapuvan Maroc Orangen ja rikkaan tomaattiviljelijän tyttären Lisa Limonen rakkaustarinan. Maailman Kuvalehti kertoi elokuvan teosta numerossa 3/2013.

Lisa Limone and Maroc Orange: A Rapid Love Story 12. Animatricks -animaatiofestivaalilla 25.–27.4. Lasipalatsin Bio Rexissä (Mannerheimintie 22–24, Helsinki).

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!