Artikkelikuva

Kyllä Hippo tietää 2/2014

Hippo tietää paljonko kuvia ladataan Facebookiin, kuinka monta kiinalaista turistia maailmalla matkustaa ja paljonko on vuokra Britannian parlamentissa.

40

prosenttia on Yhdysvaltojen osuus kaikista maailman puolustusmenoista.

97

miljoonaa kiinalaista matkusti ulkomailla turistina vuonna 2013. Tänä vuonna kiinalaismatkailijoiden määrän uskotaan ylittävän 100 miljoonaa.

350

miljoonaa kuvaa ladataan päivittäin Facebookiin.

600

kaloria päivässä enemmän syövät amerikkalaiset nykyään verrattuna vuoteen 1970.

1000

puntaa tunnilta maksaa vuokrata huone Britannian parlamentista yritys- tai yksityistilaisuuteen.

15 000

dollaria oli kirjattu maahantuontiasiakirjoihin arvoksi aitoja hiuksia sisältäneelle lastille, jonka Brasilian tulli pysäytti joulukuussa. Intiasta lähetetyn rahdin todelliseksi arvoksi arvioitiin 400 000 dollaria.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!