Artikkelikuva

Mikä on uuden vuoden lupauksesi vuodelle 2014?

Vastaajina Maailman Kuvalehden vuoden 2014 kolumnistit.

Meeri Koutaniemi:

”Lupaan tehdä vähemmän, mutta perusteellisemmin. Ja tanssia joka toinen päivä.”
Valokuvaaja Koutaniemi aloittaa kolumnistina helmikuussa Maailman Kuvalehden verkkosivuilla osoitteessa maailmankuvalehti.fi.

Reeta Paakkinen:

”Kolmevuotiaalla pojallani on liikuntavamma. Vuonna 2014 lupaan tehdä kovasti töitä sen eteen, että poikani oppisi käyttämään pyörätuoliaan mahdollisimman näppärästi. Hän sai ensimmäisen pyörätuolinsa viime vuonna ja innostui siitä valtavasti.”
Paakkinen aloittaa Maailman Kuvalehden kolumnistina.

Umayya Abu-Hanna:

”Lupaus on olla tekemättä lupauksia, jotka ovat itse asiassa pakotettuja rajoituksia jo valmiiksi rajoitetulle elämälle.”
Abu-Hannan kolumnit ilmestyvät Maailman Kuvalehden verkkosivulla joka toinen kuukausi.

Tommy Lindgren:

”Lupaan lukea enemmän. Ostaa kirjoja ja äänilevyjä. Nähdä eläviä ihmisiä kasvotusten. Elää kaikin puolin niin kuin olisi vuosi 1999.” 
Lindgrenin kolumnit siirtyvät lehdestä verkkoon ja löytyvät osoitteesta
maailmankuvalehti.fi.

Elina Hirvonen:

”En tee uudenvuodenlupauksia, koska lupaus, jota ei pysty pitämään, hajottaa aina jotain.”
Hirvosen kolumnit ilmestyvät Maailman Kuvalehdessä joka toinen kuukausi.

Husein Muhammed:

”Teen saman lupauksen, jonka olen tehnyt ties monenako vuonna: lupaan löytää vuonna 2014 kaksi uutta syötävää kasvia, mieluiten yhden vihanneksen ja toisen hedelmän, joita jatkossa söisin säännöllisesti. Tämän vuoden löydökset ovat olleet vesikrassi ja persimoni. Niistä on ollut valtavasti iloa.”
Muhammedin kolumnit ilmestyvät Maailman Kuvalehdessä joka toinen kuukausi. Aiemmin Muhammed on kolumnoinut lehden verkkosivuilla.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!