Artikkelikuva

Kyllä Hippo tietää 1/2014

Hippo tietää paljonko olympialaisiin käytettiin rahaa, paljonko rahaa katoaa petoksissa vuosittain ja milloin lämpimimmät vuodet ovat olleet.

1.1

prosenttia kasvoivat hiilidioksidipäästöt vuonna 2012.

2

miljardia dollaria käytettiin rahaa Moskovan olympialaisiin vuonna 1980. Lontoon olympialaisiin vuonna 2012 käytettiin 15 miljardia dollaria.

7

lämpimintä vuotta vuodesta 1850 lähtien ovat sijoittuneet vuosien 1998 ja 2013 välille. Vuosi 2013 oli seitsemänneksi lämpimin.

23

-vuotias oli venäläismies, joka pidätettiin hänen yrittäessään ryöstää Nozmajoen ylittävää siltaa polttoleikkauslaitteella heinäkuussa 2013 Frolovon kylässä.

67

vuotta on miljonäärien keskimääräinen ikä Yhdysvalloissa.

3 500

miljardia dollaria on summa, jonka maailmanlaajuisesti arvioidaan katoavan petoksissa vuosittain.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!