Artikkelikuva

Itsenäisyyspäivän vastaanotot

Monikulttuurisen Suomen itsenäisyyspäivänjuhla antaa vaihtoehdon Tampere-talolle.

Yksi suomalaisen yhtenäiskulttuurin viimeisistä kiintopisteistä koittaa jälleen: itsenäisyyspäivän vastaanoton kolttujen arviointi. Tänä vuonna muuten niin muuttumattomassa ohjelmassa on trillerin aineksia. Miltä ovelta kukakin saapuu Tampere-taloon? Kuinka moni naispuolinen vieras uskaltautuu kekkereihin lyhyissä helmoissa? Eikö siellä muka tanssita ollenkaan?

Jos kutsua tasavallan presidentin vastaanotolle ei ole kuulunut eikä osallistuminen kotisohvilla päivystävään miljoonapäiseen raatiin kiinnosta, itsenäisyyttä voi juhlia Helsingissä myös monikulttuurisen Suomen itsenäisyyspäiväjuhlassa. Se järjestetään 6.12. kulttuurikeskus Caisassa.

Juhla alkaa jo kello 13, joten illaksi ehtii vielä ruudun ääreen.

Monikulttuurisen Suomen Itsenäisyyspäivänjuhla perjantaina 6.12. Klo 13. Kulttuurikeskus Caisa, Mikonkatu 17 c, Helsinki. Vapaa pääsy.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!