Artikkelikuva

Kyllä Hippo tietää 12/2013

Hippo tietää missä maassa suurin osa tietokoneista kootaan, paljonko hyvälaatuinen norsu maksaa ja montako biljoonaa ennustetaan Kiinan bruttokansantuotteeksi vuonna 2020.

91

prosenttia maailman tietokoneista kootaan Kiinassa.

2500

Yhdysvaltain dollaria käyttää kolumbialaisen huumekuningas Pablo Escobarin jengi kuukausittain kumilenkkeihin, joilla sidotaan setelitukut. Jengille nimensä antanut huumparoni Escobar kuoli tulitaistelussa poliisin erikoisjoukkojen kanssa 1993.

162 000

Yhdysvaltain dollaria maksaa hyvälaatuinen norsu keskimäärin Intiassa.

10 
biljoonaa

Yhdysvaltain dollaria oli Kiinan bruttokansantuote vuonna 2010, kun Yhdysvaltojen oli 13 biljoonaa dollaria.

23 
biljoonaa

Yhdysvaltain dollaria ennustetaan Kiinan bruttokansantuotteeksi vuonna 2020, kun Yhdysvaltojen oletetaan olevan 15 biljoonaa dollaria.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!