Artikkelikuva

Kyllä Hippo tietää 10/2013

Hippo tietää montako donitsia Yhdysvalloissa syödään, kuinka monessa brittiläisessä avioerohakemuksessa puhutaan Facebookista ja kuinka monen ihmisen kuolinsyy liittyy sotaan vuosittain.

1/3

Britannian avioerohakemuksista vuonna 2011 sisälsi sanan ”Facebook”.

4

kymmenestä maailman tuottoisimmasta yrityksestä vuonna 2012 oli öljy- ja kaasuyhtiöitä.

4

kymmenestä maailman tuottoisimmasta yrityksestä vuonna 2012 oli kiinalaisia pankkeja.

32

donitsia syödään henkeä kohti Yhdysvalloissa vuosittain.

1350

kilometriä on Yhdysvaltain kongressin kirjaston hyllyjen pituus. Kirjastossa on 155 miljoonaa kappaletta kirjoja, käsikirjoituksia, karttoja, valokuva, nuottipapereita ja äänitteitä.

55 000

vuosittaista kuolemaa keskimäärin vuodesta 2000 lähtien johtuu suoraan sotaan liittyvästä väkivallasta maailmassa.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!