Artikkelikuva
Cia Sociedade Masculina: Tao.

Kuopio tanssii ja soi

Kuopio tanssii ja soin (14.-20.6.) monipuolisesta ohjelmistosta tekee mieli nostaa yksi tärppi ylitse muiden: brasilialainen nykytanssiryhmä Cia Sociedade Masculina.

Vahva, yhtä aikaa intensiivinen ja leikkisä kahdeksan brasilialaisen miestanssijan ryhmä vakuuttaa osaamisellaan. Kuopiossa ryhmältä nähdään kaksi teosta. Entre o Corpo e o Azul -teoksessa leikitellään ajatuksella ihmislabyrintistä. Koreografi Henrique Rodovaldon teoksessa huumori on hienovaraisesti läsnä pienissä, burleskeissa liikkeissä.

Jomar Mesquitan koreografia Tao leikkii keveydellä ja yksinäisyydellä. Teos kuljettaa leikin ja lapsena olemisen maailmaan, intohimoa unohtamatta.

Cia Sociedad Masculina 16.6. klo 21 ja 17.6. klo 18 Kuopion musiikkikeskuksessa. liput 40 €.
www.kuopiodancefestival.fi

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!