Kyllä Hippo tietää 3/2012

Hippo tietää brittiparien riitaisuudesta, kaupungissa asuvien intialaisten tupakan käytöstä, miesten osuudesta maailman väkiluvusta ja hakkeroinnin lisääntymisestä.

1

sijalla riitaisimpien kuukausien listalla Britanniassa on tammikuu. Todennäköisyys, että britannialaispari eroaa tammikuun aikana on noin seitsemän prosenttia.

33

prosenttia kaupungissa asuvista intialaisista käyttää tupakkatuotteita. Maaseudulla luku on 60 prosenttia.

50,4

prosenttia maailman seitsemästä miljardista ihmisestä on miehiä. 50,5 prosenttia maailman ihmisistä asuu kaupungissa.

66

miljardia euroa käytti Kiina vuonna 2010 sisäiseen turvallisuuteen. Ulkoiseen turvallisuuteen se käytti samana vuonna 64,5 miljardia euroa. Mellakoita, protesteja ja lakkoja tilastoitiin 180 000 kyseisenä vuonna.

263

miljoonan ihmisen henkilökohtaisia tietoja joutui vääriin käsiin joko vahingossa tai hakkeroinnin seurauksena vuonna 2011. Tietojen joutuminen vääriin käsiin on lisääntynyt 37 prosenttia vuodesta 2010.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!