Artikkelikuva
Merkitykselliset paikat -näyttely Helinä Rautavaaran museossa 26.2. asti. näyttelykeskus Weegee

Merkitykselliset paikat -näyttely

Näyttelyssä esitellään ihmisille tärkeitä paikkoja.

Mikä on sinun suosikkipaikkasi ja -puuhasi kaupungissa? Tätä pohtivat eri maista pääkaupunkiseudulle muuttaneet naiset valokuvaamalla itselleen tärkeitä asioita ja paikkoja. Kuvat ovat nähtävillä Helinä Rautavaaran museossa.

Valokuvaaja Nina-Maria Oförsagdin ottamissa kuvissa näitä samoja naisia kohdataan henkilökohtaisella tasolla. Naiset ovat valinneet merkitykselliset kuvauspaikat. Kuvat herättävät myös pohtimaan, mitä naisten läsnäolo merkitsee paikoille.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!