Artikkelikuva

Made in Bangkok

Brittiläisen Anthony Minghellan teatteriteoksessa länsimaalaisryhmän välilasku Bangkokiin saa hienovaraisia ja hurjiakin käänteitä.

”Minusta nätit tytöt hyvin tärkeitä Thaimaalle. Ei rikas maa – monilla mahat tyhjinä… niinpä turistit oikein hyvä. Nämä tytöt tulevat Bangkok tienaavat paljon bahteja, no problem: turisti tyytyväinen, tyttö tyytyväinen, perhe tyytyväinen, Thaimaa tyytyväinen.”

Brittiläisen Anthony Minghellan (1956-2008) Made in Bangkok -teoksessa ryhmä länsimaalaisia tekee välilaskun Bangkokiin. Matkaajien odotukset ja toiveet saavat tarinan edetessä hienovaraisia ja hurjiakin käänteitä. Vuonna 1986 Lontoossa kantaesitetty näytelmä on yhä ajankohtainen.

Made in Bangkok Tampereen Työväen Teatterin Frenckell-näyttämöllä. Frenckellinaukio 2.

Ensi-ilta 4.10. Liput 28/26/20 euroa.

 

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!