10 maassa on mahdollista mennä naimisiin samaa sukupuolta olevan kanssa.

Maat ovat Argentiina, Belgia, Kanada, Islanti, Alankomaat, Norja, Portugali, Etelä-Afrikka, Espanja ja Ruotsi. Vielä vuonna 2000 se ei ollut mahdollista missään.

48 prosenttia yhdysvaltalaisista on tyytyväisiä seksielämäänsä. Nigerialaisista tyytyväisiä on 67 %, meksikolaisista 63 % ja intialaisista 61 %.

56 prosenttia alle 30-vuotiaista arabeista käyttää internetiä päivittäin. 30 prosenttia saman ikäisistä arabeista olisi valmiita muuttamaan ulkomaille, jos siihen olisi mahdollisuus.

79 dollarimiljardööriä asuu Moskovassa. New Yorkissa miljardöörejä asuu 58.

3 200 000 000 dollaria oli kahden suurimman yhdysvaltalaisen vankilayrityksen, GEO Groupin ja Corp of American, yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2010. Corrections Corp of American vankiloissa on yhteensä 85 000 vankipaikkaa ja GEO Groupin vankiloissa 55 000 paikkaa.

1. Time, joulukuu 2010.
2. Durex Global Sexual
Wellbeing Survey.
3. Time, helmikuu 2011.
4. Forbes, maaliskuu 2011.
5. Fortune, tammikuu 2011.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!