Artikkelikuva

Orphaned-näyttely

Maailman Kuvalehdellekin työskennellyt valokuvaaja Zara Järvinen esittelee Korjaamon galleriassa kaksi kuvasarjaansa, joissa spontaanin henkilökuvan välityksellä kurkistetaan kehittyvien maiden lasten unelmoiviin sydämiin.

Orphaned on kurkistus Etelä- ja Kaakkois-Aasian orpojen pysähtyneisiin hetkiin. The Next Generation -kuvasarjassa lapset Ugandasta, Ruandasta ja Tansaniasta jakavat haaveitaan ja kertovat, mitkä asiat tekevät tai tekisivät heidät onnellisiksi.

kulttuuritehdas korjaamon galleria, korjaamo café,

töölönkatu 51 a, helsinki.  avoinna 4.11.-31.12 klo 11-17.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!