Kyllä Hippo tietää 11/2011

Hippo tietää beriiniläisopiskelijoiden prostituutiomyönteisyydestä, kiinalaisten tupakoinnista, yhdysvaltalaisen lapsen todennäköisyydestä päätyä työttömyyskorvauksen nostajaksi ja malesialaisten teinipoikien maskuliinisuusleireistä.

1

kolmesta berliinäisopiskelijasta ”voisi kuvitella myyvänsä itseään”. Keskimäärin he kuvittelisivat veloittavansa 950 euroa tunnilta.

33

prosenttia kaikista maailmassa kulutetuista tupakoista poltetaan Kiinassa. Joka päivä 3000 kiinalaista kuolee tupakoinnista aiheutuviin sairauksiin.

50

prosenttia on todennäköisyys, että Yhdysvalloissa syntyvä lapsi tarvitsee työttömyyskorvausta jossakin elämänsä vaiheessa. Vuonna 2010 New Yorkin kodittomien suojissa nukkui 113 553 ihmistä.

66

epämiehekkääksi tuomittua malesialaista teini-ikäistä muslimi­poikaa on lähetetty maskuliinisuusleirille, jottei heistä tulisi homo- tai transseksuaaleja.
 

7316

erohakemusta käsitteli www.divorce.online.co.uk vuonna 2009 Isossa Britanniassa. Näistä tapauksista 20:ssa paperissa ilmeni sana facebook.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!