Meidän viisut, grande finale

Esittelyssä Ourvision singing contest 2011.

Kahdeksan sooloartistia ja kolme yhtyettä kilpailevat paremmuudesta Kulttuurikeskus Caisan Ourvisionin finaalissa. Alkukarsinnoista ja semifinaaleista karsiutunut kärkijoukko kilpailee viidessä kategoriassa: Aasia, Afrikka, Amerikka, Lähi-itä ja Eurooppa.

Kuudetta kertaa järjestettävä Ourvision on laulukilpailu Suomen ulkopuolelta kotoisin oleville henkilöille. Keväällä 2011 myös kantaväestö sai osallistua kilpailuun Eurooppa-kategoriassa.

ourvision singing contest 2011 grande finale
7.10. savoy-teatterissa
(kasarmikatu 46-48, helsinki).
liput 12/8 euroa.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!