Better world vaatii Yhdysvaltoja sitoutumaan YK:iin

Better world -kampanja pureutuu Yhdysvaltojen ja Yhdistyneiden kansakuntien välisiin suhteisiin. Kampanja tukee politiikkaa, joka vahvistaa ja uudistaa Yhdysvaltojen sitoutumista maailmanjärjestöön. Niin ikään kampanjassa järjestetään koulutusta, jonka tavoitteena on kertoa pohjoisamerikkalaisille, miten Yhdysvallat hyötyy YK:n jäsenyydestä.

Tavoitteena on saada Yhdysvallat maksamaan jäsenmaksunsa ajallaan ja kokonaan. Lisäksi halutaan muun muassa tukea maan osallistumista YK:n alaisiin rauhanturvaoperaatioihin ja kannustaa sitä työskentelemään aktiivisesti YK:n turvallisuusneuvostossa.

Better World -kampanja kehottaa ihmisiä ottamaan yhteyttä kongressiedustajaansa ja vaatimaan tätä vastustamaan lakiesitystä numero 2059, jonka läpimeno leikkaisi Yhdysvaltojen tukea YK:n lasten ja naisten elinoloja parantaville ohjelmille.

Better Worldin kampanjasivuilla kerrotaan, että viimeisimpien kyselyiden mukaan 85 prosenttia yhdysvaltalaisista tukee YK:ia ja pyydetään ihmisiä muistuttamaan myös kongressinjäseniä kyselyiden tuloksesta.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!