Better world vaatii Yhdysvaltoja sitoutumaan YK:iin

Better world -kampanja pureutuu Yhdysvaltojen ja Yhdistyneiden kansakuntien välisiin suhteisiin. Kampanja tukee politiikkaa, joka vahvistaa ja uudistaa Yhdysvaltojen sitoutumista maailmanjärjestöön. Niin ikään kampanjassa järjestetään koulutusta, jonka tavoitteena on kertoa pohjoisamerikkalaisille, miten Yhdysvallat hyötyy YK:n jäsenyydestä.

Tavoitteena on saada Yhdysvallat maksamaan jäsenmaksunsa ajallaan ja kokonaan. Lisäksi halutaan muun muassa tukea maan osallistumista YK:n alaisiin rauhanturvaoperaatioihin ja kannustaa sitä työskentelemään aktiivisesti YK:n turvallisuusneuvostossa.

Better World -kampanja kehottaa ihmisiä ottamaan yhteyttä kongressiedustajaansa ja vaatimaan tätä vastustamaan lakiesitystä numero 2059, jonka läpimeno leikkaisi Yhdysvaltojen tukea YK:n lasten ja naisten elinoloja parantaville ohjelmille.

Better Worldin kampanjasivuilla kerrotaan, että viimeisimpien kyselyiden mukaan 85 prosenttia yhdysvaltalaisista tukee YK:ia ja pyydetään ihmisiä muistuttamaan myös kongressinjäseniä kyselyiden tuloksesta.