Ruma ankanpoikanen

Sammutuspeitteen rinnalla muiden kapineiden imago-ongelmat kalpenevat.

Huhuu, kuuleeko kukaan? Brändikonsultti? Imagonikkari? Muotoilija? Maailmassa on yksi tuote, joka kaipaa teitä kipeästi. Suorastaan palavasti. Nimittäin sammutuspeite.

Sammutuspeitteen rinnalla muiden kapineiden imago-ongelmat kalpenevat. Tämä hengenpelastaja ja hyvis on pakattu niin rumaan pakettiin, että itkettää.

Jokainen tietää, että sellainen pitäisi roikkua käden ulottuvilla, mieluiten keittiön seinällä. Mutta kuka haluaa kotiaan ankeuttamaan ruman, vaarasta muistuttavan lötkylän? Kalliskin se on, joten kaupassa ostopäätös on katkera. Shoppailun riemua riittää yhtä paljon kuin juurihoidossa.

Punaista ja vaaraa huutava ulkonäkö on taatusti tehokas ja puolustaa paikkaansa tiloissa, joita käyttää suuri määrä ihmisiä. Mutta kun on ne koditkin – miksei niitä varten voitaisi valmistaa vähän lempeämpää mallia? Eri väreissä? Kauniimmilla käyttöohjeilla?

Sammutuspeitteen tehokin siitä paranisi. Nätimmän version kun voisi ripustaa siivouskaapin sisustan sijaan ihan näkyville.

 

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!