Reilut alushousut

Kumppani esittelee kuukausittain kapineen, joka tekee elämästä vähän kelvollisempaa.

Juuri tätä maailma nyt tarvitsee: hyväntuuliset ja reilut alushousut.

Pants to Poverty on kaikkea muuta kuin vakava alushousumyymälä. Perusmallisiin pöksyihin saa peppuaan koristamaan siipiparin tai muhkean sydämen. Malleja ja värejä löytyy niin naisille kuin miehillekin.

Yritys julistaa pyyhkäisevänsä huonot alushousut pois maan päältä. Sen lisäksi se haluaa löytää tehokkaita ja kauniita tapoja poistaa köyhyys maailmasta.

Pants to Povertyn pöksyt ovat reilua kauppaa, luomua ja sataprosenttisesti hikipaja-vapaita. Osaa mallistosta voi ostaa suoraan yrityksen nettimyymälästä.

Toimituksen koeryhmä tilasi saman tien kolme kappaletta pöksyjä, joista kesken loppuneesta mallista sai rahat takaisin automaattisesti jo ennen kuin paketti oli perillä.

Ja kaiken kukkuraksi asiakasta ilahdutetaan sähköpostirunolla, josta ohessa (erittäin) vapaa suomennos. HM.

Rahaa ei oo, työ alta just meni,

joten kun näin nää alushousut, ajattelin sua hani.

Sanotaan, ettei tarvii rahaa, jos on rakkautta,

tänä vuonna opimme, että se on pelkkää palturia.

Jotain sinistä ja uutta takapuolellesi,

suuren sydämesi kokoiselle,

Ja vaikka se maksoi mulle vain kymmenen puntaa,

keventää se todella jonkun toisen taakkaa.

Sinulle rauhaa, rakkautta ja alushousut köyhyyttä vastaan!

 

Julkaistu Kumppani-lehdessä 3/2009

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!