"Mistä saa Kumppanin levyjä?"

Lukijapalautetta Kumppanin musiikkiartikkeleista. Muti Kailo vastaa.

Hei,

eksoottisen musiikin ystävänä ahmin aina Kepan musiikkiuutiset maailmalta. Ihmetyttää kuitenkin, että mistä ihmeestä näitä levyjä sitten Suomesta saa? Ei ainakaan tavallisista levykaupoista…

ystävällisin terveisin
Elina Lukkari
 

Olipa HAUSKA kuulla, että on joku, joka ahmii musiikkiuutisia maailmalta! Palaamme tosiaan säännöllisesti siihen samaan levyjensaantiongelmaan.

Helsingin Digelius lienee ykköspaikka, josta kysellä ”eksoottisia” levyjä. Tietääkseni niitä voi sitä kautta myös tilata. Kun mukana on artistin nimen lisäksi levyn nimi, numero ja maa, niin pitäisi onnistua.

Toinen varteenotettava levynhankintasysteemi on ranskalainen multimedia-, kirja- ja levyliike FNAC, jonka kauppojen hyllyiltä ainakin löytyy noin 95 prosenttia esittelemieni artistien levyistä. Fnacin Internet-palvelu toimii kansainvälisesti, nettisivu on jopa ainakin osittain englanninkielinen: www.fnac.com.

Kumppaniin arvostellut levyt lahjoitetaan myös Kepan kirjastolle, josta niitä voi käydä lainaamassa. Puhelinnumero on 09-5842 3220.

Minun on myös pakko mainita, että allekirjoittaneen Bambara Bar -ohjelmassa soi säännöllisesti lehdessäkin esitellyt artistit ja muut ajankohtaiset musiikkitapahtumat Pariisista päin. Joka toinen lauantai, Radiomafiassa, Kauriin Kääntöpiirin sisällä, noin kello kaksi aamulla.

T. Muti Kailo

Linkit:
FNAC

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!