Paljon positiivista palautetta saaneesta Kuumaa-lehdestä on ilmestynyt Kepan toimistoon uusi 10 000 kappaleen painos. Kepan ja Tampereen yliopiston tiedotusopin opiskelijoiden tekemä Kuumaa, monikulttuurisen Suomen aikakauslehti, on vauhdikas ja värikäs lehti, joka pakottaa keskusteluun ulkomaalaisista, suvaitsevaisuudesta ja monikulttuurisuudesta.

Kuumaan kannessa komeilee Ajankohtaisen kakkosen Umayya Abu-Hanna, joka vaatii ”lisää naisia ruutuun”. Lennokkaasti kirjoitetussa lehdessä löytyy tekstiä ja kuvitusta myös suomalaisista muslimeista, stadin regeeklubeista, saamelaisnuorista, kaksikielisistä lapsista, säihkyvistä senegalilaiskaunottarista, afrikkalaisesta nyrkkeilyvalmentajasta, kiinalaisesta lääketieteestä, hennakoristelusta, ruuasta, muodista, elokuvista ja kirjoista.

Kuumaa-lehti sopii mainiosti koulujen, opistojen tai kurssien käyttöön tai bussilukemiseksi, sohvaselaamiseksi tai ajankohtaiseksi ajatuksia herättäväksi ajanvietteeksi.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!